Γιατί να είστε Εκθέτης;

Εάν προσφέρετε προϊόντα ή παρέχετε υπηρεσίες…

Κρατήστε 4 ημέρες δικές σας και πάρτε μέρος στην KAVALAEXPO!

Στόχος της έκθεσης είναι η προβολή των προϊόντων & υπηρεσιών της ευρύτερης περιοχής μας, και όχι μόνο, τόσο σε περιφερειακό επίπεδο, όσο και σε φορείς και επιχειρηματίες που επισκέπτονται την έκθεση από το Βαλκανικό χώρο, τις περιοχές της Μαύρης Θάλασσας και της Ανατολικής Μεσογείου.

Τα οφέλη για τους εκθέτες και επισκέπτες είναι ότι συμμετέχουν στο πλέον καταξιωμένο οικονομικό γεγονός της ευρύτερης περιοχής συγκεντρώνοντας το δυναμικό παρών όλου του παραγωγικού, εμπορικού, καταναλωτικού και πολιτικού ιστού.

Η KAVALAEXPO είναι η εκδήλωση στην οποία σημαντικές επιχειρήσεις της τοπικής αλλά και της ευρύτερης αγοράς θα παρουσιάσουν τους εαυτούς τους σε ένα πλήθος σημαντικών αγοραστών. Γιατί οι επισκέπτες της KAVALAEXPO, αν και προέρχονται από διάφορους κλάδους, έχουν ένα ουσιαστικό και ζωτικό κοινό σημείο. Είναι όλοι τους υπεύθυνοι και πετυχημένοι επαγγελματίες στον χώρο που δραστηριοποιούνται.

Και όλοι αναζητούν νέες λύσεις, νέες προτάσεις, νέες ιδέες.
Αυτός είναι και ο λόγος που θα επισκεφθούν την KAVALAEXPO.

Συναντήστε, πρόσωπο με πρόσωπο το κοινό σας

Περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες και στελέχη εταιρειών θα περάσουν από την KAVALAEXPO. Το περίπτερο στην Έκθεση σας δίνει, με αποτελεσματικό συνδυασμό κόστους και χρόνου, σημαντικές δυνατότητες για συμφωνίες και συνεργασίες μέσα σε 4 μόνο ημέρες και σε ένα μόνο μέρος.

Προβάλλετε την επιχείρηση σας

H KAVALAEXPO παρέχει στους εκθέτες του μια μεγάλη γκάμα ευκαιριών για την ενίσχυση της εικόνας τους. Μέσα από το προωθητικό υλικό, τα δελτία τύπου, τον κατάλογο Εκθετών και την επίσημη ιστοσελίδα της Έκθεσης, οι εκθέτες κερδίζουν ιδιαίτερη προβολή σε χιλιάδες δυνητικούς πελάτες τους σε όλο τον κόσμο.