Γιατί να επισκεφτώ;

Η KAVALAEXPO προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον στους εκθέτες για να δείξουν και να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους επισκέπτες. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να συγκρίνουν και να αποφασίσουν τις νέες επιχειρηματικές τους συνεργασίες.

Τα οφέλη για τους εκθέτες και επισκέπτες είναι ότι συμμετέχουν στο πλέον καταξιωμένο οικονομικό γεγονός της ευρύτερης περιοχής συγκεντρώνοντας το δυναμικό παρόν όλου του παραγωγικού, εμπορικού, καταναλωτικού και πολιτικού ιστού.

Το Επιμελητήριο Καβάλας προβάλλει και διαφημίζει την Έκθεση, διοργανώνει παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις έμπορο-οικονομικού χαρακτήρα, εξασφαλίζει χορηγούς που συμβάλλουν στην αναβάθμιση του θεσμού.  Επίσης, οι επισκέπτες στην πόλη μας επωφελούνται από ειδικά διαμορφωμένες τιμές στα ξενοδοχεία της περιοχής μας.

Με την παρουσία σας στην KAVALAEXPO είτε ως Εκθέτης είτε ως Επισκέπτης, ενισχύετε το ρόλο σας στην αγορά, αυξάνετε τις γνώσεις σας και συμμετέχετε ενεργά στη μοναδική αυτή εκδήλωση. Συγχρόνως οι παράπλευρες εκδηλώσεις σας ενημερώνουν και διασκεδάζουν έτσι ώστε να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας κατά την διάρκεια της Έκθεσης.

Περισσότεροι από 120 Εκθέτες και 10.000 Επισκέπτες θα βρίσκονται μαζί για έξι ολόκληρες μέρες στη KAVALAEXPO.